1. Introducere

1.1. Vigma.ro respectă drepturile dvs. privind protecția datelor și se angajează să protejeze informațiile dvs. cu caracter personal. Această notificare explică cum colectăm, utilizăm și protejăm aceste date în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR).

2. Datele colectate

2.1. Informații de contact: Prin intermediul formularului de contact, colectăm numele, adresa de email și numărul de telefon. Aceste informații sunt necesare pentru a răspunde la întrebările sau solicitările dvs.

3. Scopurile prelucrării datelor

3.1. Răspuns la solicitări: Informațiile furnizate sunt utilizate exclusiv pentru a vă răspunde la întrebări sau solicitări transmise prin formularul de contact.

3.2. Consimțământ explicit: Prin utilizarea formularului de contact, vă exprimați consimțământul explicit pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scopurile menționate mai sus.

4. Drepturile dvs. conform GDPR

4.1. Dreptul la informare: Aveți dreptul să fiți informați cu privire la modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal.

4.2. Dreptul la acces: Aveți dreptul să solicitați și să primiți copii ale datelor dvs. cu caracter personal pe care le deținem.

4.3. Dreptul la rectificare: Aveți dreptul să solicitați corectarea datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care acestea sunt inexacte sau incomplete.

4.4. Dreptul la ștergere: Aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor dvs. cu caracter personal în anumite condiții.

5. Securitatea datelor

5.1. Implementăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura securitatea datelor dvs. cu caracter personal și pentru a proteja împotriva accesului neautorizat sau a modificărilor.

6. Divulgarea datelor către terți

6.1. Nu vom dezvălui, transfera sau vinde datele dvs. cu caracter personal către terți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a răspunde solicitărilor dvs. sau în conformitate cu legile aplicabile.

7. Contact

7.1. Pentru orice întrebări sau preocupări referitoare la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau pentru exercitarea drepturilor dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa: vanzari@vigma.ro

Expertiză în proiectare și execuție de înaltă calitate. Soluții inovatoare și fiabile pentru fiecare proiect. profesionalism, eficiență și termene respectate.

PROGRAM DE LUCRU
Luni Vineri: 9.00 – 18.00