1. Informații generale

1.1. Această politică de confidențialitate explică cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile pe care le furnizați atunci când vizitați website-ul nostru.

2. Informațiile colectate

2.1. Informații de contact: Atunci când utilizați formularul de contact de pe website, vă solicităm să furnizați numele, adresa de email și numărul de telefon. Aceste informații sunt utilizate exclusiv în scopul de a vă răspunde la întrebări sau solicitări.

2.2. Date automat colectate: În mod automat, colectăm informații ne-personale despre dispozitivul dvs., navigarea pe website și adresele IP în scopuri statistice și de îmbunătățire a experienței utilizatorilor.

3. Scopurile utilizării informațiilor

3.1. Răspuns la solicitări: Informațiile furnizate prin formularul de contact sunt utilizate exclusiv pentru a vă răspunde la întrebări sau solicitări.

3.2. Analize statistice: Datele colectate automat sunt utilizate în scopuri statistice și pentru îmbunătățirea website-ului și serviciilor noastre.

4. Confidențialitatea informațiilor

4.1. Securitate: Implementăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a proteja informațiile dvs. În ciuda acestor eforturi, nicio transmisie de date pe internet sau stocare electronică nu poate fi garantată 100% securizată.

5. Divulgarea informațiilor către terți

5.1. Parteneri de servicii: În anumite cazuri, putem utiliza servicii ale unor terți pentru a gestiona și procesa informațiile dvs., dar numai în măsura necesară îndeplinirii scopurilor descrise în această politică de confidențialitate.

6. Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

6.1. Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic această politică de confidențialitate. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificare.

7. Contact

7.1. Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa: vanzari@vigma.ro

Expertiză în proiectare și execuție de înaltă calitate. Soluții inovatoare și fiabile pentru fiecare proiect. profesionalism, eficiență și termene respectate.

PROGRAM DE LUCRU
Luni Vineri: 9.00 – 18.00