loader image

Antrepriză generală

Indiferent de dimensiunea proiectului, de la fundație, instalații, fațade și pînă la finisaje, preluăm coordonarea diferitelor specialități și ne asumăm reponsabilitatea rezultatului final.

serv2
serv4

Antrepriză de specialitate REZISTENȚĂ

Execuția atentă și experimentată a lucrărilor de compartimentări zidărie sau gips-carton, sisteme de șape și terase, plafoane gips-carton sau casetate, hidroizolații bituminoase sau membrane PVC, pardoseli epoxidice sau tehnice supra-înălțate, covoare mochetă sau PVC, placări ceramice, fațade termosistem sau ventilate placate cu bond sau fibro-ciment.

Antrepriză de specialitate ARHITECTURĂ

Soluții de amenajări pentru un spectru larg de clienți: lanțuri de retail, dezvoltatori ai spațiilor de birouri sau utilizatori finali, pentru care asigurăm servicii complete de design concept, proiectare și execuție, inclusiv decorațiuni și mobilier.

serv3
serv1

Design & Build

Proiectare și execuție:

Soluție de construcție la cheie, care optimizează consumul de resurse financiare și de timp și concentrează sarcinile proiectării și execuției într-un singur contract, cu responsabilități clare și ușor de urmărit.

Au avut încredere în noi

Unde ne poți găsi

Bd. Marasti nr. 65-67, Complex ROMEXPO,
Pavilion C6, intrarea D.

Formular cerere servicii

Copyright © 2020 Vigma.