loader image
0 mp

plăci gips-carton montate

0 lucrători

specializați pe diferite ramuri

0 ingineri

pentru urmărirea calității lucrărilor și pentru respectarea termenelor de execuție

serv1

Design & Build

Proiectare și execuție:

Soluție de construcție la cheie, care optimizează consumul de resurse financiare și de timp și concentrează sarcinile proiectării și execuției într-un singur contract, cu responsabilități clare și ușor de urmărit.

Antrepriză generală

Indiferent de dimensiunea proiectului, de la fundație, instalații, fațade și pînă la finisaje, preluăm coordonarea diferitelor specialități și ne asumăm reponsabilitatea rezultatului final.

serv2
serv3

Amenajări complete Fit-out

Soluții de amenajări pentru un spectru larg de clienți: lanțuri de retail, dezvoltatori ai spațiilor de birouri sau utilizatori finali, pentru care asigurăm servicii complete de design concept, proiectare și execuție, inclusiv decorațiuni și mobilier.

Antrepriză de specialitate (arhitectură – finisaje)

Execuția atentă și experimentată a lucrărilor de compartimentări zidărie sau gips-carton, sisteme de șape și terase, plafoane gips-carton sau casetate, hidroizolații bituminoase sau membrane PVC, pardoseli epoxidice sau tehnice supra-înălțate, covoare mochetă sau PVC, placări ceramice, fațade termosistem sau ventilate placate cu bond sau fibro-ciment.

serv4