1. Home
  2. /
  3. Echipa

Echipa

Profesioniști dedicați

Valorile noastre, excelența, inovația și flexibilitatea, ghidează fiecare aspect al muncii noastre, asigurându-ne că depășim mereu așteptările clienților noștri și contribuim la construirea unui viitor mai bun pentru toți. Aplicăm cu rigurozitate principiile de Value Engineering pentru a asigura eficiență și maximizarea beneficiilor pentru clienții noștri.

Echipa noastră în cifre

0
INGINERI & MAIȘTRI
ECHIPA COORDONARE
0
INGINERI
Birou tehnic
0
Muncitori calificați
ȘANTIERE

La VIGMA, suntem dedicați să realizăm proiecte de o calitate superioară, fundamentată pe o vastă experiență și profesionalismul echipei noastre. Flexibilitatea noastră ne permite să ne adaptăm la orice cerințe specifice ale proiectelor, asigurând satisfacția clienților și contribuind la dezvoltarea durabilă a comunităților.

Valorile noastre

Echipă: Ne angajăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, bazate pe o experiență solidă și profesionalismul echipei noastre.

Inovare: Ne străduim să aducem soluții inovatoare și eficiente, folosind principiile de Value Engineering pentru a maximiza beneficiile pentru clienți.

Flexibilitate: Suntem flexibili și adaptați la schimbările din industrie și la cerințele specifice ale fiecărui proiect, căutând mereu să depășim așteptările clienților noștri.

Viziune

Să fim un punct de referință în industria construcțiilor, recunoscuți pentru calitate și seriozitate, eficiență și flexibilitate în abordarea proiectelor, contribuind la dezvoltarea durabilă a comunităților în care activăm.

Misiune

Realizarea unor proiecte de calitate superioară, bazate pe experiență solidă și profesionalismul echipei noastre, prin aplicarea principiilor de value engineering și prin adaptabilitate la cerințele specifice ale fiecărui proiect.

Motto

Construim relații de lungă durată livrând calitate, încredere și seriozitate.

ECHIPA NOASTRĂ

Oamenii din spatele proiectelor

SONOHAT Bogdan

General Manager

MINEA Adrian

Director Tehnic - Productie

VIZITIU Cristian

Director Tehnic - Comercial

ROMANIUC Ionut

Coordonator Proiecte Arhitectura

MANDREA Luciana

Manager Administrativ

BĂLAN Silviu

Manager Proiect

SENDREA Alexandru

Manager Controlling

IORGA Laura

Manager Ofertare

TUDORACHE Robert

Inginer santier

POPA Dorin

Inginer santier

Expertiză în proiectare și execuție de înaltă calitate. Soluții inovatoare și fiabile pentru fiecare proiect. profesionalism, eficiență și termene respectate.

PROGRAM DE LUCRU
Luni Vineri: 9.00 – 18.00